Dostava u Beogradu za samo 30 minuta

Bezbedno, pouzdano, brzo - dostava na najvišem nivou!

0606070870

O nama

X-Delivery Beograd je nova kurirska služba osnovana 2023. godine sa ciljem da pruži brzu dostavu paketa u Beogradu. Sa preko 10 vozila u svojoj floti, X-Delivery se ističe po svojoj efikasnosti i pouzdanosti. Naša posvećena ekipa vozača i operatera obezbeđuje da vaš paket stigne na odredište u roku od samo 45 minuta, pružajući brzo i praktično rešenje za sve vaše potrebe dostave u gradu.

Naša najveća prednost je što smo uspeli da skratimo vreme isporuke na minimum, čime se izdvajamo od drugih kurirskih službi na tržištu. Bez obzira da li vam je potrebna dostava paketa, poklona, cveća, torti, hrane ili dokumenata, možete računati na nas da brzo i pouzdano dostavimo vašu pošiljku.

Naša flota vozila je pažljivo odabrana i održavana kako bismo obezbedili sigurnu i brzu dostavu. Naši vozači su obučeni da budu efikasni i pažljivi prilikom rukovanja vašim paketima, garantujući da će stići na odredište u savršenom stanju.

Kako bismo vam olakšali proces narudžbe, omogućili smo vam da nas kontaktirate telefonom i predate narudžbu. Naša korisnička podrška će vam biti na raspolaganju da vam pomogne u unosu detalja vaše narudžbe i pruži vam sve potrebne informacije.

X-Delivery Beograd je postao omiljen izbor mnogih klijenata koji cene brzu i pouzdanu dostavu u najkraćem mogućem roku. Naša efikasnost i predanost pružanju vrhunske usluge su ono što nas izdvaja od drugih dostavnih službi u Beogradu.

Šta nas razlikuje od drugih kurira u Beogradu?

 • Brza dostava u roku od 30 minuta
 • Pouzdanost i sigurnost
 • Jednostavno naručivanje
 • Pristupačna cena

SARADNJA SA PRAVNIM LICIMA

Poštovani poslovni partneri,

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo X-Delivery Beograd, kurirsku službu koja je prilagođena vašim potrebama. Sa nama, dostava u Beogradu stiže za samo 30 minuta, pružajući vam brzinu, efikasnost i pouzdanost koje tražite.

Svesni smo da vreme i efikasnost igraju ključnu ulogu u poslovnom svetu, zato smo razvili X-Delivery Beograd kako bismo vam omogućili da se fokusirate na svoje ključne zadatke, a mi ćemo se pobrinuti za vašu dostavu. Bez obzira da li vam je potrebna dostava važnih dokumenata, paketa, kancelarijskog materijala ili bilo kojeg drugog predmeta, mi smo tu da vam pružimo pouzdanu uslugu.

Naš tim kurira je obučen i posvećen tome da vaša dostava bude izvršena u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujući našem sistemu zakazivanja isključivo telefonom, možete biti sigurni da ćemo pažljivo obraditi vaš zahtev i pružiti vam tačne informacije o vremenu dostave. Naš cilj je da vaša roba stigne na odredište brzo i bez problema.

Uzimajući u obzir potrebe poslovnih korisnika, naše cene su prilagođene kako bismo vam obezbedili konkurentne cene i visok nivo usluge. Transparetnost i kvalitet su vrednosti koje smatramo ključnim u poslovnom okruženju, i mi ih se držimo u svakom trenutku.

X-Delivery Beograd je tu da postane vaš pouzdan partner u svakodnevnim poslovnim dostavama. Naša posvećenost brzoj isporuci i izuzetnom korisničkom iskustvu čini nas pravim izborom za vaše poslovne potrebe.

Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da vam pokažemo kako X-Delivery Beograd može unaprediti vaše poslovanje. Naš tim će biti srećan da vam pruži sve potrebne informacije i da zajedno pronađemo najbolje rešenje za dostavu vaših paketa krajnjem kupcu.

Vaš X-Delivery Beograd

Naše usluge

Paketi

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta paketa na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Internet prodaja

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta paketa koji su poručeni na sajtovima naših saradnika

Pokloni

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta poklona na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Cveće

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta cveća na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Torte

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta torti na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Hrana

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta hrane na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Oprema

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta opreme na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Dokumenta

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta dokumenata na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Cena paketa

Paket 1

25000 Dinara

 • 25 dostava
 • Dostava za 45 minuta
 • Cena dostave: 1000 dinara
 • * Cena dostave je po jednoj lokaciji
 • * Cena je za vožnju do 10 kilometara

Paket 2

45000 Dinara

 • 50 dostava
 • Dostava za 45 minuta
 • Cena dostave: 900 dinara
 • * Cena dostave je po jednoj lokaciji
 • * Cena je za vožnju do 10 kilometara

Kontakt

X-Delivery Beograd

Bezbedno, pouzdano, brzo - dostava na najvišem nivou!

X-Delivery Beograd je brza kurirska služba u Beogradu koja pruža širok spektar usluga dostave.

Bez obzira da li vam je potrebna brza dostava hrane iz omiljenog restorana, buket svežeg cveća za posebnu priliku ili paket sa poklonima za voljenu osobu, možete računati na X-Delivery da će isporučiti sve to u roku od 30 minuta.

Strahinića Bana 48
11000 Beograd

Ponedeljak - Nedelja: 08h - 22h

Društvene mreže