Dostava u Beogradu za samo 30 minuta

Bezbedno, pouzdano, brzo - dostava na najvišem nivou!

0606070870

O nama

X-Delivery Beograd je nova kurirska služba osnovana 2023. godine sa ciljem da pruži brzu dostavu paketa u Beogradu. Sa preko 10 vozila u svojoj floti, X-Delivery se ističe po svojoj efikasnosti i pouzdanosti. Naša posvećena ekipa vozača i operatera obezbeđuje da vaš paket stigne na odredište u roku od samo 45 minuta, pružajući brzo i praktično rešenje za sve vaše potrebe dostave u gradu.

Naša najveća prednost je što smo uspeli da skratimo vreme isporuke na minimum, čime se izdvajamo od drugih kurirskih službi na tržištu. Bez obzira da li vam je potrebna dostava paketa, poklona, cveća, torti, hrane ili dokumenata, možete računati na nas da brzo i pouzdano dostavimo vašu pošiljku.

Naša flota vozila je pažljivo odabrana i održavana kako bismo obezbedili sigurnu i brzu dostavu. Naši vozači su obučeni da budu efikasni i pažljivi prilikom rukovanja vašim paketima, garantujući da će stići na odredište u savršenom stanju.

Kako bismo vam olakšali proces narudžbe, omogućili smo vam da nas kontaktirate telefonom i predate narudžbu. Naša korisnička podrška će vam biti na raspolaganju da vam pomogne u unosu detalja vaše narudžbe i pruži vam sve potrebne informacije.

X-Delivery Beograd je postao omiljen izbor mnogih klijenata koji cene brzu i pouzdanu dostavu u najkraćem mogućem roku. Naša efikasnost i predanost pružanju vrhunske usluge su ono što nas izdvaja od drugih dostavnih službi u Beogradu.

Šta nas razlikuje od drugih kurira u Beogradu?

 • Brza dostava u roku od 30 minuta
 • Pouzdanost i sigurnost
 • Jednostavno naručivanje
 • Pristupačna cena

SARADNJA SA FIZIČKIM LICIMA

Dragi naši Beograđani,

Imamo sjajne vesti za vas! Predstavljamo vam X-Delivery Beograd, novu kurirsku službu koja će vam omogućiti da uživate u brzoj i efikasnoj dostavi, direktno do vaših vrata. Sa nama, dostava u Beogradu traje samo 30 minuta!

Želimo da vam pružimo najbolje iskustvo kada je u pitanju dostava. Naša posvećena ekipa kurira je spremna da se brine o vašim potrebama. Bilo da vam je potrebna hrana iz vašeg omiljenog restorana, osvežavajuće piće ili bilo koji drugi predmet, mi smo tu da vam pomognemo.

Kako biste iskoristili našu uslugu, sve što treba da uradite je da nas pozovete telefonom i zakažete svoju dostavu. Naš ljubazni i profesionalni tim će vam pružiti sve informacije koje su vam potrebne i osigurati da vaša dostava bude tačna i brza. Bez obzira da li se nalazite kod kuće, na poslu ili bilo gde drugde u Beogradu, mi ćemo se pobrinuti da vaša dostava bude izvršena u roku od samo 30 minuta.

Mi se trudimo da obezbedimo vrhunsku uslugu po pristupačnim cenama. Naše cene su transparentne i prilagođene vašim potrebama. Želimo da se osećate sigurno i zadovoljno svaki put kada koristite našu uslugu.

X-Delivery Beograd je tu da vam olakša život i uštedi vreme. Ne gubite vreme u saobraćaju ili čekajući u redu. Mi ćemo vam dostaviti sve što vam je potrebno na brz i pouzdan način.

Pozovite nas danas i zakažite svoju dostavu! Verujte nam, nećete se razočarati.

Vaš X-Delivery Beograd

Naše usluge

Paketi

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta paketa na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Internet prodaja

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta paketa koji su poručeni na sajtovima naših saradnika

Pokloni

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta poklona na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Cveće

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta cveća na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Torte

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta torti na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Hrana

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta hrane na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Oprema

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta opreme na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Dokumenta

X-Delivery vrši dostavu svih vrsta dokumenata na teritoriji Beograda u roku od 45 minuta

Cena paketa

Paket 1

25000 Dinara

 • 25 dostava
 • Dostava za 45 minuta
 • Cena dostave: 1000 dinara
 • * Cena dostave je po jednoj lokaciji
 • * Cena je za vožnju do 10 kilometara

Paket 2

45000 Dinara

 • 50 dostava
 • Dostava za 45 minuta
 • Cena dostave: 900 dinara
 • * Cena dostave je po jednoj lokaciji
 • * Cena je za vožnju do 10 kilometara

Kontakt

X-Delivery Beograd

Bezbedno, pouzdano, brzo - dostava na najvišem nivou!

X-Delivery Beograd je brza kurirska služba u Beogradu koja pruža širok spektar usluga dostave.

Bez obzira da li vam je potrebna brza dostava hrane iz omiljenog restorana, buket svežeg cveća za posebnu priliku ili paket sa poklonima za voljenu osobu, možete računati na X-Delivery da će isporučiti sve to u roku od 30 minuta.

Strahinića Bana 48
11000 Beograd

Ponedeljak - Nedelja: 08h - 22h

Društvene mreže